Vår historie

Monkids sin historie begynner i Sverige i 2015. Da hadde Pelle og Anna drevet apotek i noen år. Ofte kom det foreldre med spørsmål om sine barns kosthold og helse;

”Får barna mine i seg nok vitaminer? De nekter å spise grønnsaker!”
 ”Barnet mitt har ikke spist fisk på 2 år. Finnes det noe erstatning?”
“Jeg har hørt at den nordiske jorden er næringsfattig. Burde vi ta noe kosttilskudd?

Usikkerheten og bekymringen som Pelle og Anna så hos mange foreldre sådde et frø. Kan vi produsere et kosttilskudd som barn virkelig elsker og voksne samtidig kan føle seg trygge på? Kan vi skape en win-win-situasjon med vitaminer som voksne slipper å mase om? Kan vi gi foreldre en fight mindre? Den gang var kosttilskuddshyllene mest for voksne og de få barneproduktene som ble tilbudt hadde dårlig konsistens eller en merkelig bismak. Behovet var tydelig; Det manglet et godt vitamin til barn.

Etter noen år med utvikling hadde de skapt Monkids – vitaminer som forenkler hverdagen. I 2017 ble varemerket lansert og raskt listet på alle apotek i Sverige.

Pelle og Anna fikk direkte tilbakemeldinger fra kunder på apotekene om hvordan Monkids kom inn i livet deres og faktisk forenklet hverdagssituasjonen. «Når barna vet at de skal få vitaminer etter maten, spiser de faktisk bedre», «Selv om det er en uke hvor barnet mitt ikke spiser så mye grønnsaker, er jeg ikke lenger urolig» og «Jeg håper at barnet mitt snart begynner å like fisk, men akkurat nå orker vi ikke krangle om det, men føler oss trygge med Monkids sin fiskeolje!»

Monkids fortsetter sin visjon om å prøve å forenkle hverdagen ved å tilby gode vitaminer og fiskeolje som barn virkelig vil ha. For de som spiser dårlig, for de som ikke drikker melk, for de som spytter ut fisken, for de som trenger jerntilskudd og for de som trenger mer D-vitamin under den mørke årstiden. Nå også i Norge.

Yummy Gummy.

Loading