Monkids Story

Monkids historie begynner i 2015. Da hadde Pelle og Anna drevet apotek i noen år. Foreldre kom ofte inn med spørsmål om barnas kosthold og helse.

“Barna mine spiser ikke grønnsaker, hvordan vet jeg at de får i seg alle vitaminene de trenger?”, “Barnet mitt nekter å spise fisk, hva kan jeg gi i stedet?”. og “Jeg har hørt at den svenske jorda er næringsfattig, og jeg leter etter et tilskudd som barnet mitt ikke vil spytte ut?”. var vanlige tanker fra foreldre.

Engasjementet og viljen Pelle og Anna så hos mange foreldre sådde et frø. Kan vi utvikle kosttilskudd som barn ønsker å ta og som voksne samtidig kan føle seg trygge på? Kan vi skape en vinn-vinn-situasjon?

I 2015 var kosttilskuddshyllene for det meste for voksne, og de få barneproduktene som ble tilbudt, hadde enten dårlig konsistens eller en merkelig smak. Det ble også funnet, etter å ha sett på studier, at påstandene om utarmet svensk jord faktisk var sanne. Behovet var tydelig: Det manglet et godt, tyggbart vitamin for barn på det svenske markedet.

Etter noen års utvikling var Monkids et faktum. En serie med gode vitaminer, mineraler og fiskeolje som forenkler hverdagen. I 2017 ble merket lansert, og det ble raskt listet i alle apotek.

Pelle og Anna fikk direkte tilbakemeldinger fra kunder på apotek som fortalte historier om hvordan Monkids kom inn i livene deres og faktisk forenklet en hverdagssituasjon. Foreldre fortalte at barna deres begynte å spise bedre når de visste at de ville få vitaminene sine etter middag, og flere og flere historier om barn som minnet foreldrene sine om Monkids begynte å komme inn.

I dag er det få foreldre som ikke vet hvem Monkids er. Barn fortsetter å spørre etter vitaminene sine, og vårt utvalg for hele familien er tilgjengelig på alle apotek.

Vi fortsetter vår visjon om å forsøke å forenkle hverdagen ved å tilby smakfulle gummies med vitaminer, mineraler og fiskeolje.

Yummy Gummy.

Loading